fbpx

Festivali i 11-të teatral “Skupi” nga data 12-të deri më 18-të tetor

Nën moton “Për shpirt të shëndoshë” nga data 12-të deri më 18-të tetor në Qendrën Kulturore të Maqedonisë do të mbahet Festivali i 11-të ndërkombëtar i teatrit “Skupi”.

Hapja më 12-të tetor do të jetë në Suli an në orën 20 me shfaqen “Shtëpia e Bernarda Alba” në teatrin “Andon Çajupi” nga Korça, Shqipëri.

Krahas nga Shqipëria, në festival këtë vit do të ketë shfaqe nga Rusia, Kosova, Izraeli, Serbia, Irani dhe nga Bullgaria.

Biletat mund të blihen përmes mktickets.mk dhe www.karti.com.mk.

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close