fbpx

Miçel emërohet zëvedëssekretetar i SHBA-së për Çështje Evropiane dhe Euroaziatike

Senati amerikan konfirmoi se Ves Miçel, do ta zëvendësojë Viktoria Njulandin, në funksionin zëvendëssekretar të SHBA-së për Çështje Evropiane dhe Euroaziatike.

Miçel është themelues për Analiza të Politikës Evropiane (CEPA), që merret me Evropën Qendrore dhe Lindore.

Mediat amerikane lajmëruan se, Miçel është zgjedhur pas procedurës më të thjeshtë në fund të seancës, ku është konfirmuar emërimi i më shumë diplomatëve të rinj amerikanë.

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close