fbpx

Sot bëhet shpallja e shkrimeve më të mira gazetareske nga jeta shoqëroro-sociale

Këshilli i Etikë së Mediave të Maqedonisë sot do t’i shpall fituesit e çmimeve për shkrimet më të mira të gazetarëve nga sfera e jetës shoqëroro-sociale me fokus në avancimin e të drejtave të njeriut dhe promovimin e të drejtave të grupeve sociale të rrezikuara dhe të margjinalizuara të qytetarëve.

Ngjarja do të mbahet në Info qendrën e BE-së, ndërsa në të fjalim do të ketë shefi i Delegacionit të BE-së, Samuel Zhbogar. Çmimet do t’i kumtojë kryesuesi i jurisë, Bardhyl Zaimi.

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close