fbpx

Fillon zbatimi i programit “Punë e dobishme komunale”

Fillon zbatimi i programit “Punë e dobishme komunale”, i cili është pjesë e Planit operativ të rishikuar për programe aktive dhe masa për punësim dhe shërbime në tregun e punës për vitin 2017.

Përfaqësuesit e 39 komunave sot në Shkup me rastin e fillimit të programit do të diskutojnë për drejtimet e reja operative për realizimin e projekteve dhe do të ndajnë përvoja.

Në ngjarje është paraparë fjalimi i ministres për Punë dhe Politikë Sociale, Milla Carovska, drejtoreshës së Agjencisë për Punësim, Biljana Jovanovska dhe përfaqësueses së përhershme të UNDP-së, Luiza Vinton, paralajmëroi Ministria e Punës dhe Politikës Sociale.

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close