fbpx

Smilevski nga Buteli paralajmëroi infrastrukturë dhe rritje ekonomike

Rritje ekonomike, rroga më të larta, vende të reja pune dhe mbështetje për kompanive vendore, para se gjithash për ndërmarrjet e vogla dhe të mesme, paralajmëroi sot kandidati për kryetar të komunës së Butelit nga LSDM, Velimir Smilevski, transmeton MIA.

“Problemi më i madh për zhvillimin e kontestuar ekonomik në komunën tonë i përket problemeve infrastrukturore, të cilat me vite e vështirësojnë zhvillimin e investimit në hapjen e vendeve të reja të punës dhe zhvillimit të kapaciteteve ekzistuese industriale dhe ekonomike”, deklaroi Smilevski.

Sipas tij, përfitimet nga këto shërbime të pushtetit lokal do të jenë për përmirësimin e klimës së biznesit dhe hapjen e vendeve të reja të punës, për të cilat prioritet do të kenë banorët e komunës Butel.

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close