fbpx

BPRM lëshoi në qarkullim monedha me “Besim, Shpresë, Dashuri dhe e ëma e tij Sofia” dhe “Rrota e fatit”

Banka Popullore e Republikës së Maqedonisë vendosi të lëshojë në qarkullim monedha për qëllime koleksionuese “Besim, Shpresë, Dashuri dhe e ëma e tyre Sofia”, me vleftë prej 100 denarësh në sasi prej 5000 copëve.

BPRM-ja mori vendim edhe për lëshim në qarkullim të monedhave për qëllime koleksionuese “Rrota e fatit”, me vleftë prej 10 denarësh në sasi prej 7000 copëve

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close