fbpx

Kaos në aeroportet e botës

Disa aeroporte të mëdha në mbarë botën nga mëngjesi i sotëm janë në kaos pasi që tërësisht janë prishur sistemet për paraqitje.

Janë paraqitur rrëmuja të mëdha në aeroportet  Getuik në Londër, Sharl de Gol në Paris, Regan në Uashington, Çangi në Singapor, si dhe aeroportet në Johanesburg dhe në Cyrih.

Udhëtarët me orë kanë pritur në radhë dhe i lëshojnë fluturimet sepse emrat e tyre nuk janë në sistem, ndërsa shkaku për defektin akoma nuk dihet.

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close