fbpx

Vendimi për “Kumanovën” me 17 tetor

Gjatë seancës së sotme për rastin e Kumanovës, kanë mbaruar fjalët përfundimtare të grupit të logjistikës dhe vendimi përfundimtarë pritet te merret më 17 tetor. Gjatë seancës pala mbrojtëse edhe njëherë ka theksuar se aktakuzat janë të pa baza dhe se klientet e tyre janë të pafajshëm.

Seancën e kan bojkotuar Valdet Zekaj dhe Shefqet Hallaqi, ky i fundit në dalje nga salla kërkoi nga gjykatësja që mos të dënoj grupin e logjistikës pasi sipas tij ata janë të pafajshëm.

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close