fbpx

Urim i Ivanovit me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Boshnjakëve

Presidenti Gjorge Ivanov me rastin e 28 Shtatorit, Ditës Ndërkombëtare të Boshnjakëve sot dërgoi urime deri te pjesëtarët e komunitetit boshnjak në Republikën e Maqedonisë.

“Në emrin tim dhe në emër të të gjithë qytetarëve të Republikës së Maqedonisë, do të doja t’ua uroj 28 Shtatorin, Ditën Ndërkombëtare të Boshnjakëve dhe t’u dëshiroj shëndet të mirë, sukses dhe mirëqenie”, shkruan mes të tjerash Ivanov në urim.

Me gjithë diferencat e saj kulturore, gjuhësore dhe fetare, siç theksohen presidenti, komuniteti boshnjak e pasuron shoqërinë multietnike të Maqedonisë. 

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close