fbpx

Dita botërore e turizmit

Me rastin e Ditës botërore të turizmit, 27 Shtatori, Ministria e Ekonomisë do t’ju ndajë mirënjohje agjencive më të suksesshme turistike, hotelierëve, manifestimeve turistike dhe restoranteve më të mira në vitin 2017.

Edhe Universiteti për turizëm dhe menaxhment – Shkup, anëtari i vetëm i asociuar i Organizatës Botërore të Turizmit (UNWTO) nga Republika e Maqedonisë, do të përfshihet ndaj shënimit të Ditës botërore të turizmit me ngjarje të rastit të organizuar në partneritet me Katar Eruejs. Në ngjarje do të marrin pjesë përfaqësues nga institucione relevante, kori diplomatik dhe sektori i biznesit.

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close