fbpx

Hani arra dhe lajthia, ja pse?

Njerëzit të cilët hanë arra dhe lajthia ka mundësi që mos të vuajnë nga mbipesha dhe obeziteti, pasi që ekspertët tonë se arrat dhe lajthizat janë të mira dhe kundër urisë, madje zëvendësojnë mishin nëse i merrni në bazë ditore, transmeton Lajmi.net.
Lajmi i mirë për adhuruesit e lajthive dhe arrave pasi që 5 për qind e tyre nuk kanë rrezik që të fitojnë në peshë, ka thënë një studim me bazë në Kaliforni.

Dietologët kishin thënë se lajthitë dhe arrat janë kalorike por kjo yndyrë e tyre është e mirë.

Nëse përdoren të përziera lajthitë dhe arrat kemi yndyrë të pastër vetëm 1.5 gramë.

Kështu që njerëzit që hanë rregullisht arra dhe lajthia pritet që mos të shtojnë peshë,mos të jenë obezë.

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close