fbpx

Selia e LSDM-së në Aerodrom është lyer me fekale

Mbrëmë është kryer një akt vandal ku është dëmtuar njëra nga selitë e LSDM-së në Aerodrom. Për këtë gjë informojnë nëpërmjet një reagimi nga ana e LSDM-së, njofton Portalb.mk.

“Jemi të tronditur nga akti dhe mënyra se si është kryer ky sulm i neveritshëm. Gjatë mbrëmjes gjatë mbrëmjes njëri nga shtabet tona është dëmtuar. A janë diku në praktikë këto akte. Është e qartë se VMRO-DPMNE-ja do t’i humb zgjedhjet dhe veprojnë kështu. Këto veprime nuk i ngjajnë Maqedonisë dhe pikërisht për këto vepra VMRO-DPMNE do të dënohet me 15 tetor. Edhe një herë ftojmë për zgjedhje të drejta dhe demokratike ku qytetarët në mënyrë të rregullt do të informohen për ofertat politike”, thuhet në reagimin e LSDM-së.

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close