fbpx

“PINT” thotë se dëgjohet në 92 shtete të botës

Labeli muzikor “Për Inati t’Njoni Tjetrit” ka publikuar një foto përmes së cilës ka treguar se po dëgjohet në gjithë botën.

“PINT” thotë se është shumë krenar që po dëgjohet në 92 shtete të botës në platforma të ndryshme muzikore.

“Speca, të nderuar, me këtë foto ju përshëndesim anekënd botës. Kjo foto tregon se ne dëgjohemi në gjithë botën dhe jemi krenarë që muzika jonë kalon jashtë kufijve gjithandej”, thuhet në njoftim të labelit në Facebook.

pint

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close