fbpx

“Fatkeqësitë në shtëpi”, garë shtetërore për ndihmë të parë

Nën moton “Fatkeqësitë në shtëpi” sot në sheshin në lagjen Autokomandë do të mbahet Gara e 26-të shtetërore për ndihmë të parë, në organizim të Kryqit të Kuq të Republikës së Maqedonisë.

Në këtë garë është paralajmëruar pjesëmarrja e 23 ekipeve nga organizatat komunale të Kryqit të Kuq të RM-së.

Në hapjen e garës është paralajmëruar fjalimi i kryetarit të Kryqit të Kuq Remel Velev dhe kryetarit të komunës së Gazi Babës Toni Trajkovski.

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close