fbpx

“Sojuz MS-06” mbërriti në Stacionin Ndërkombëtar të Hapësirës

Anija ruse e hapësirës “Sojuz MS-06” me ekuipazh treanëtarësh, pas gjashtë orëve fluturim, në mëngjesin e sotëm mbërriti në Stacionin Ndërkombëtar të Hapësirës (SNH).

Misioni i komandantit, Alekdandar Misurkin dhe inxhinierët Mark Vande dhe Xho Akabo nga NASA do të zgjasë 167 ditë.

Nga korriku në SNH-së janë astronautët e NASA-s, Rendli Bresnik, rusi Sergej Rijazanski dhe Paolo Nespoli nga Agjencia Evropiane e Hapësirës.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close