fbpx

Qeveria solli vendim për mbështetje financiare të “Kolska”

Qeveria në mbledhjen e sotme solli vendim për mbështetje financiare të “Kolska” në Veles me qëllim të tejaklimit të gjendjes në Shoqatë.

Në kumtesën nga shërbimi qeveritar për shtyp ceket se qëllimi i mbështetjes financiare është vendosja e rrjedhës së rregullt të gjërave në fabrikë dhe kujdesi për punëtorët.

Për këtë qëllim në mbledhje është sjellur vendim për ndryshim të orarit të mjeteve në pjesën e posaçme të konstatuar me Buxhetin e Republikës së Maqedonisë për vitin 2017, më së voni deri më 15 shtator.

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close