fbpx

Shembje e gurëve në rrugën magjistrale Shkup-Bllace e Poshtme

Komunikacioni në rrugën magjistrale Shkup – Bllace e Poshtme te vendi i quajtur “Vrazhji vir” që mbrëmë nga ora 19:30 zhvillohet nëpër një korsi për shkak të shembjeve të gurëve në disa vende, kumtoi LAMM.

Intensiteti i komunikacionit në akset rrugore jashtë mjediseve të qytetit është mesatar.

Në vendkalimet kufitare nuk ka pritje më të gjata për hyrje dhe dalje nga shteti.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close