fbpx

DPHM: Mot jostabil në rajonin Ohrit-Strugës dhe Dibrës

Drejtoria për Punë Hidrometeorologjike sot pasdite kumtoi se një masë jostabile ajrore vjen nga rajoni i Shqipërisë dhe lëviz drejtë Maqedonisë.
Vranësira jostabile ka në pjesën jugperëndimore të shtetit dhe janë përfshirë rajoni i Ohrit-Strugës dhe Dibrës.
Nga fundi i ditës dhe në orët e mbrëmjes pritet mot jostabil ta përfshijë tërë shtetin.

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close