fbpx

Kryeministri Zaev për vizitë në burgun e Idrizovës

Kryeministri i Republikës së Maqedonisë, Zoran Zaev, Avokati i Popullit, Ixhet Memeti dhe drejtoresha ekzekutive e Komitetit të Helsinkit për të drejtat e njeriut të RM-së, Urania Pirovska do ta vizitojnë Shtëpinë ndëshkuese përmirësuese “Idrizovë”.

Vizita siç informojnë nga Ombudsmani, është rezultat i kërkesës së Mekanizmit parandalues kombëtar, në raportet e të cilit me vite alarmohet për kushtet e këqija katastrofike nga çdo aspekt në burgje.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button