fbpx

PDSh zyrtarizoi kandidatin për kryetar në komunën e Vrapçishtit

Partia Demokratike Shqiptare dega Negotinë-Vrapçisht zyrtarizoi kandidatin për kryetar në komunën e Vrapçishtit.

Ai është magjister i shkencave juridike, Sami Aliu nga Doberdolli. Bartësi i listes së këshilltarve të PDSH në këtë komunë është Adem Saliu i diplomuar ne fakutetin e artit dhe dizajnit nga f.Vrapçisht.

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close