fbpx

Për herë të parë Tetova bëhet pjesë e shënimit të 11 Shatorit, Ditës Kombëtare të Shërbimit dhe Përkujtimit në SHBA

Duke rikujtuar viktimat e 11 shtatorit në Amerikë,  në Tetovë, Këndi Amerikan organizon aksionin e dhurimit të gjaku, grumbullimin e artikujve ushqimorë dhe veshmbathjeve, njofton Portalb.mk.
“Për herë të parë edhe Tetova bëhet pjesë e shënimit të 11 Shatorit, Ditës Kombëtare të Shërbimit dhe Përkujtimit në SHBA, ku Ambasada Amerikane në Maqedoni dhe Këndi Amerikan në bahshkëpunim me Kryqin e Kuq të qytetit të Tetovës dhe Institutin për Transfuziologji në Tetovë të organizohet aksioni i solidarizmit dhe shërbimit në komunitetin tonë. ” thonë organizatorët.

Dhurimi i gjakut do të bëhet në Pallatin e Kulturës, nga stafi mjekësor prej orës 10:00 deri në ora 16:00. Aty do të grumbullohen ndihmat në ushqime dhe veshëmbathje. 
Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close