fbpx

Këto zemra janë të bekuara…

“Të bekuara janë ato zemra që mund të përulen; ato kurr nuk duhet të thyhen!”

Thënie nga Albert Camus, filozof, shkrimtar dhe gazetar francez.

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close