fbpx

Nuk është e lehtë të mbetesh i heshtur kur….

“Nuk është e lehtë të mbetesh i heshtur kur heshtja është gënjeshtër.”

Thënie nga Viktor Hygo, dramaturg, poet dhe shkrimtar francez, i konsideruar si babai i romantizmit si dhe një figurë dominuese në letërsinë franceze të shekullit XIX

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shiko edhe
Close
Back to top button
Close