fbpx

Ankohet VMRO: DAP në mënyrë selektive i ndëshkon hotelierët

VMRO-DPMNE sot akuzoi se Drejtoria për të ardhura publike ka qasje selektive ndaj hotelierëve dhe se kompanitë e afërta me LSDM-në nuk i ndëshkon, ndërsa kompanitë e tjera pa vërejtje i mbyll.

DAP, është shndërruar në vegël për ndëshkimin e atyre që nuk dëgjojnë dhe siç flitet në opinion punon sipas listave të zeza të kompanive të cilat duhet të mbyllen thone ata.

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close