fbpx

VIP-at që janë binjakë dhe nuk e keni ditur #FOTO

Gjithmonë kur dikush na thotë që ka një motër apo vëlla binjak, imagjinojmë dy persona identikë me njëri-tjetrin. Por nuk ndodh gjithmonë kështu. Ka edhe nga ata që nuk ngjasojnë fare, dhe që juve nuk ju shkon në mendje që ata janë vëlla e motër, jo më të jenë binjakë. Për të kuptuar më mirë se për çfarë po flasim, shikoni fotot e mëposhtme të vipave që janë binjakë, por që ju ndoshta as nuk e dinit, shkruan Class.

(Hunter dhe Scarlett Johansson)

(Kiefer dhe Rachel Sutherland)

(Michael dhe Ashton Kutcher)

(Angel dhe Aaron Carter)

(Jason dhe Jeremy London)

(Aaron dhe Shawn Ashmore)

(Gisele dhe Gabriela Bundchen)

(Vin Diesel dhe Paul Vincent)

(Charlotte dhe Samantha Ronson)

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close