fbpx

Aleanca për Shqiptarët zgjodhi shtabin e përgjithshëm zgjedhjet lokale 2017

Në mbledhjen e Kryesisë qendrore të Aleancës për Shqiptarët, u zgjodh shtabi i përgjithshëm zgjedhorë për zgjedhjet lokale 2017.

Kryetar i Shtabit zgjedhor u zgjodh prof Elmi Aziri,  nënkryetar i Aleancës për Shqiptarët si dhe zv Ministër për punë dhe politikë Sociale. Anëtarë tjerë të shtabit të përgjithshëm u zgjodhën Sekretari i Gjeneral i Aleancës për Shqiptarët Arben Taravari, dy nënkryetarët e Aleancës për Shqiptarët Agon Ferati, Remzi Mehmeti si dhe Bujare Abazi anëtare e Kuvendit Qendror të Aleancës për Shqiptarët, njofton kjo parti.

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close