fbpx

I këputet koka në një aksident, mjekët bëjnë mrekullinë, ia ngjesin kokën fëmijës 16 muajsh (VIDEO)

Një ndërhyrje kirugjikale shokuese është bërë në Australi ku pas një aksidenti të frikshëm të voglit Jackson Tailer iu thyen vëretbra e parë dhe e dytë dhe qafa nuk ishte më e ngjitur me shpinën.

Vogëlushi pësoi një aksident bashkë me nënën dhe motrën e tij të vogël. Ai si pasojë përfundoj me një prerje të vogël të kokës që shkaktoi shkëputjen e qafës nga shtylla kurizore duke rrezikuar jetën e tij./In TV

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close