fbpx

Vazhdojnë aktivitetet kulturore në Sheshin Skenderbej

Vazhdojnë aktivitetet kulturore në Sheshin Skenderbej. “DokuFest” sot (29.08.2017-E Martë) me fillim nga ora 21:00 prezanton program të pasur me filma të metrazhit të shkurtër

Aktivitetet kulturore që me datë 25 Gusht filluan në Sheshin Skenderbej vazhdojnë për të shënuar në mënyrë dinjitoze hapjen zyrtare të projektit më të madh urbanistik në Komunën e Çairit – Sheshin Skenderbej. Pas Koncertit të mbajtur nga Orkestra Simfonike e Radio Televizionit Shqiptar, sot festivali ndërkombëtar i filmit dokumentar dhe të shkurtër “DokuFest” do të prezantojë program të pasur të filmave të metrazhit të shkurtër.
Në vazhdim po ua prezatojmë filmat që do të keni mundësinë ti ndiqni:

Home – Daniel Mulloy (20 min)
The Last Sevski Sunet – Haris Fazliji (7 min)
Whose Flag Is It? – Barış Karamuço (14 min)
Sans Le Kosovo – Dea Gjinovci (21 min)
Ethnophobia – Joan Zhonga (14 min)
Note On Multitude – Ibro Hasanovic (8 min)
Grab my hand, Kapma dorën – Elhame Kastrati, Fatlinda Daku, Andi Bilibani (7 min)

21122645_10154949182115658_3897373682307187883_o

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close