fbpx

Përtej princ George dhe princeshë Charlotte, njihuni me fëmijët e familjeve mbretërore në botë (FOTO)

Nëse do t’ju kërkonim që të thonit emri e një princi ose princeshe të vogël, përtej përrallave, emrat e parë që ju vijnë ndërmend janë Princ George dhe Princesha Charlotte, dhe keni plotësish të drejtë, shkruan Revista Class.

Në turin e fundit që zhvilluan në disa vende të Europës ata na kanë mahnitur me veshjen, por mbi të gjitha me sjelljet e tyre. Besojmë që të gjithë i mbani mend fytyrat e bukur të Princ George kur ishte tejet i lodhur nga ky tur, ose Princeshën Charlotte kur nuk i bindej nënës së saj.

Përtej kësaj, Princ George dhe Princesha Charlotte kanë konkurrentë të fort kur bëhet fjalë për veshjet më të mira mbretërore.

Më poshtë do t’ju prezantojmë fëmijët mbretërorë që karakterizohen nga një stil i përsosur veshje, megjithëse nuk gëzojnë famën që kanë anëtarët e familjes mbretërore britanike.

1-Princesha Leonor dhe Sofia (Spanjë)

2-Princ Christian (Danimark)

3-Princeshë Isabella (Danimark)

4- Princ Vincent dhe Princeshë Josephine (Danimark)

5- Princ Hisahito (Japoni)

6- Princeshë Estelle (Suedi)

7- Princ Oscar (Suedi)

8- Princ Jacques dhe Princeshë Gabriella (Monaco)

9- Princeshë Alexia, Princeshë Catharina-Amalia dhe Princeshë Ariane Catharina-Amalia (Hollandë)

10- Princ Moulay El Hassan (Marok)

11- Princeshë Elisabeth (Belgjikë)

12- Princeshë Amalia (Luksemburg)

13- Ka nevojë për prezantim? Princ George (Kembrixh)

14- Princeshë Charlotte (Kembrixh)

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shiko edhe
Close
Back to top button
Close