fbpx

Shkup, do të promovohet libri “Tinguj vargjesh” nga autorja Semine Hasani

Nesër më 29 gusht, në ora 18:00, në lokalin “Libraria e Çarshisë” në Çarshinë e vjetër, do të bëhet promovimi i librit me poezi “Tinguj vargjesh”, nga autorja Semine Hasani.

Në rastin e promovimit, për librin do të flasin shkrimtari Rahim Ganiu, poeti Rrahman Hyseni si dhe shkrimtari, njëherit edhe teologu, Zekirija Idrizi.

Fjalën përshëndetëse do ta ketë autorja e librit, Semine Hasani, e cila gjatë promovimit, do të shpërndajë libra gratis me nënshkrimin e saj.

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close