fbpx

Më thuaj si ulesh, të të them çfarë karakteri ke

Besojeni ose jo, trupi mund të zbulojë shumë anë të karakterit të njeriut, sidomos atëherë veprimet kryhen pa vetëdije. Këto veprime mund të hedhin dritë mbi emocionet e brendshme. Vajza, shihni se çfarë do të thotë për karakterin tuaj mënyra se si uleni, përcjell Syri.net.

A. Tregon një femër që i pëlqen të ledhatohet, nuk ka qejf të mbajë përgjegjësi dhe nga meshkujt pretendon ta trajtojnë si fëmijë.

B. Tregon një femër në dukje të sigurtë por që shpeshherë nuk di t’i japë drejtim gjërave. Ky pozicion është një lloj mbrojtje nga emocionet dhe përpjekje për t’ju dukur botës e fortë.

C. Në dukje vulgar ky pozicion tregon se je grua që ke shumë probleme gjatë ditës për të zgjidhur sa nuk e vret mendjen se si rri ulur. Ky pozicion tregon një grua të fortë dhe që i jep drejtim problemeve edhe pa ndihmën e meshkujve.

D. Kemi përballë një femër të sinqertë, një femër gjuetare dhe që di të marrë atë që do.

E. Kjo është një femër elegante por që ka një dashuri ekstreme për veten. Ky pozicion kënaq me shumë atë sepse mendon se të gjithë po e shohin. Vetëm se femrat që ulen kështu janë pak dredharake.

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close