fbpx

Do të përgatitet Strategji kombëtare për bashkëpunim me diasporën

Qeveria e Republikës së Maqedonisë në seancën e sotme njëzëri e ka pranuar Informatën për nevojën për përgatitjen e Strategjisë kombëtare për bashkëpunim me diasporën (2018/2023).

Siç u njoftua në kumtesën nga pres shërbimi qeveritar, Qeveria i ka obliguar disa ministri dhe organe shtetërore që në afat prej 10 ditëve deri te Kabineti i ministrit pa resor Edmond Ademi, i obliguar për diasporën, të parashtrojnë nominime për anëtar dhe zëvendës-anëtar për Grupin punues për përgatitjen e Strategjisë kombëtare për bashkëpunim me diasporën.

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close