fbpx

Shkolla e tetë për liderë të rinj e presidentit Ivanov

Gjithsej 40 pjesëmarrës dhe 22 ligjerues nga Maqedonia, Bashkimi Evropian, SHBA-ja dhe Kina do të jenë pjesë e Shkollës për liderë të rinj, që me iniciativë të presidentit Gjorge Ivanov këtë vit për herë të tetë do të mbahet në Ohër, prej 21 deri 31 gusht.

Qëllimi i kësaj shkolle, siç njoftojnë nga kabinebti i presidentit, është që t’ju mundësojë të rinjve të talentuar dhe inovativë nga Maqedonia t’i avancojnë dhe shtojnë aftësitë e tyre.

Ndër ligjëruesit e Shkollës për liderë të rinjë këtë herë janë ish-presidenti i Shqipërisë, Rexhep Mejdani, drejtori përgjithsëm i ‘TAV Aeroporte’, Sani Shener, ish-kryetari i Akademisë së Shkencave të Bullgarisë, Stefan Vodenicharov, dekani i kolexhit Shvarcman pranë universitetit Çinghua, David Pan, profesori nga shkolla Uarton pranë universitetit Pensilvania, Gjorgjia Petkovski, si dhe një nga ekspertët kryesorë të biznes menaxhmentit, David Goldsmit.

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close