fbpx

Dikush tjetër

“Shumica e njerëzve janë dikush tjetër. Mendimet e tyre janë opinionet e dikujt tjetër, jetët e tyre janë vetëm një imitacion dhe pasionet e tyre janë vetëm një citat”.

Oscar Wilde, shkrimtar irlandez.

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close