fbpx

18 pemët ‘të bëra’ nga njeriu (Video)

Në qendër të Singapurit është bërë një lulëzim artificial i hortikulturës.

‘Supertree Grove’ është një pyll i bërë nga njeriu dhe ka për qëllim të përmirësojë gjelbërimin dhe florën në qytetin aktiv, transmeton Lajmi.net.

Grove përbëhet nga 18 pemë që veprojnë si kopshte vertikale, me trungje të mbuluara me mbi 200 lloje të orkideve, fidanëve dhe bimëve të tjera.

Çdo pemë arrin gjatësinë 80-160 metra dhe është e lidhur me shtigje që lejojnë vizitorët të shohin qytetin nga majet e tyre.

Shikoni videon për më shumë. 

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close