fbpx

Mikullovci, PAN-it: Kërkesën për seancë ta bëni me shkrim

Kryesuesi i Kuvendit, Adem Mikullovci ka kërkuar nga PAN-i që në mënyrë zyrtare t’i drejtohet Kuvendit të Kosovës me kërkesën për mbajtjen e seancës më 24 gusht.

Ai tha se një kërkesë e tillë duhet të bëhet me shkrim, transmeton Telegrafi.

Ndërkaq, shefi i Grupit parlamentar të PDK-së, Enver Hoxhaj tha se kërkesën do ta bëjnë edhe me shkrim.

Ai duke replikuar me të pranishmit, iu drejtua Mikullovcit se “kush jeni ju të na ndaloni të mbahet seanca më 24 gusht dhe të shihni se a do ta mbajmë fjalën”.

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close