fbpx

Munden të holla të Qeverisë për sektorin civil, por në kushte të qarta

Sektori civil mund të jetë i financuar nga Buxheti i shtetit, thonë përfaqësuesit e OJQ-ve. Por, thonë se edhe kushtet sipas të cilave do të merren këto të holla duhet të jenë të qarta, transparente dhe të hollat të shkojnë tek organizatat që do t’i plotësojnë kërkesat e dhëna. Kërkohet që edhe Kodi i praktikave të mira, sipas të cilit ndahen të hollat, të bëhet obligim ligjor, e jo të jetë veç rekomandim, si tani. Partitë, për këto propozime, tani për tani pa përgjigje konkrete, shkruan SCOPP.

Për më shumë ndiqeni videon:

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button