fbpx

Art me para (Foto)

Çdo kush ka lënë të paktën njëherë bakshish për kamerierin, por jo të gjithë e kanë shoqëruar me një mesazh paratë që kanë lënë bakshish.
Përmes rrjeteve sociale, kamerierët kanë publikuar ato se çfarë klientët kanë lënë dhe bëtë për ta.

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close