fbpx

Egjipt, 43 të vdekur nga ndeshja e trenave

Nga ndeshja e dy trenave në pjesën veriore të Egjiptit, kanë humbur jetën 43 persona dhe plagosur më tepë se 120 të tjerë, kanë thënë zyrtarët.

Trenat janë ndeshur dje afër qytetit Aleksandria, me çrast Presidenti i Egjiptit, Abdel Fattah el-Sisi, ka urdhëruar hetime për këtë ndeshje.

Ministria e transportit bëri të ditur se “gabimi njerëzor” ka çuar në këtë përplasje.

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close