fbpx

Ja cila është pasaporta më e fortë në botë

Kompania konsulente “Nomad Capitalist” në raportin e saj të fundit thekson se suedezët kanë dokumentin më të fuqishëm në duart e tyre.

Pasaportat janë renditur në raport mbi bazën e një regjimi pa viza, tatimit ndërkombëtar dhe lirive civile.

Siç shkruan koha.net, dhjetë vendet me pasaportat më të forta në botë:

Suedia: 158 vende

Gjermania: 158 vende

Finlanda: 157 vende

Franca: 157 vende

Zvicra: 157 vende

Spanja: 157 vende

Britania e Madhe: 157 vende

Danimarka: 156 vende

Italia: 156 vende

Holanda: 156 vende

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close