fbpx

A e dini se ngjyra e verdhe ju shton energjinë?

Ngjyrat përbëjnë një terapi më vete, kromoterapinë. Mjafton një veshje apo një aksesor me ngjyra të forta, sidomos tani në verë dhe na shton humorin për të kaluar një diltë plot harmoni!

Ngjyra e verdhë është një ngjyrë që na shton energjinë dhe pozitivitetin. A dini ta shfrytëzoni? Ka nuanca të fuqishme, argëtuese dhe nëse e vishni siç duhet ju tregon shik e elegant njëkohësisht. Ju sjellim në galeri veshje dhe aksesorë diellorë të verës! Është verë, argëtohuni!

Axhende

Rroba-banje-trup Varese-çelesash

 

 

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close