fbpx

Sa trekëndësha mund t’i shihni? Ky test është bërë hit në internet, shumica gabojnë

Një test i ri i thjeshtë që i pyet përdoruesit që të kalkulojnë numrin e trekëndëshave në një fotografi është bërë hit në internet. Vizatimi i thjeshtë, që u krijua nga Kumar Ankit në quora.com dhe i shpërndarë me qindra mijëra herë në Facebook, shfaq një skicë të thjeshtë dhe i pyet përdoruesit që të kalkulojnë se sa trekëndësha ndodhen në të.

Interneti ka mbetur i hutuar nga kjo pyetje e thjeshtë – me përgjigje që janë nga më të ndryshmet, prej 4 deri në 44.

A mund ta gjeni përgjigjen e saktë?

Trekendesha11

Përdoruesit po komentojnë në seksionin e komenteve për të ndarë mendimet e tyre – dhe janë të ndryshme.

Përgjigja e saktë është në fakt 25. Janë 24 trekëndësha në trekëndëshin kryesor, dhe një në nënshkrimin e krijuesit.

Nëse po e keni vështirë ta kuptoni pse janë 25, shihni llogaritjen më poshtë:

Trekendesha1

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button