fbpx

Përfaqësuesi i ri i USAID për Maqedoninë do të jetë David Atterby

Nga 17 korriku, David Atterby do të jetë përfaqësuesi i ri i USAID për Maqedoni. Ai është Oficer i Lartë i Shërbimit të Jashtëm në USAID që ka një karrierë ndërkombëtare në 12 shtete të ndryshme, në Afrikë, Karaibe, Lindje të Mesme dhe Azi. Këtë pozitë e mban ende James Stain.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button