fbpx

Të hënën ndërprerje e përkohshme e qarkullimit në aksin Presekë-Vërbjan

Në rrugën magjistrale A2 aksi rrugor Kërçovë – Ohër, në shtrirjen Presekë-Vërbjan, për shkak të realizimit të punimeve ndërtimore me minim, të hënën, midis orës 13 dhe 15, qarkullimi do të jetë në ndërprerje rreth 15 minuta.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button