fbpx

Shpallet konkurs për pranim në konviktet studentore, aplikimi nga e hëna

Ministria e Arsimit dhe Shkencës sot  e publikoi Konkursin për pranimin e studentëve në konviktet studentore dhe objektet e tjera akomoduese në Republikën e Maqedonisë për vitin shkollor 2017-2018.

Konkursi është i publikuar në ueb faqen zyrtare të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës : www.mon.gov.mk.

Siç njoftoi MASH në këtë konkurs kanë të drejtë të konkurrojnë të gjithë studentët që janë regjistruar në studimet diplomatike nga cikli i parë në universitet publike private dhe institucionet e arsimit të lartë në RM që dëshirojnë të realizojnë të drejtën e akomodimit në konviktet studentore.

Aplikimi elektronik për akomodimin në konviktet studentore do të fillojë më 17 korrik të vitit 2017.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button