fbpx

Shikoni disa prej urave më mahnitëse në botë (Foto)

Ka shumë ura nëpër botë që janë të njohura dhe mjaftë të famshme, porn ë po ju sjellim sot 12 prej më të famshmeve dhe më të njohurave.

1. ‘Golden Gate Bridge’ në San Francisco

2.’ Tower Bridge’ në Londër

3. ‘Glen Canyon Bridge’ në Arizona

4. ‘Seven Mile’ në Florida

5. Në Islandë

6. Në Andaluzi, Spanjë

7. Në San Francisco

8. Ura e vjetër ‘Vicksburg’ në Misisipi

9. Ura ‘La Papa’ në Spanje

10. Ura ‘Coronado’ në San Deigo

11. Ura ‘Vincent Thomas’ në Los Angeles Harbour

12. Në Alabama.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button