fbpx

Drejt lavdisë dhe lumturisë…

“Sikur njerëzit të angazhoheshin që mendjen ta mbushnin me dituri ashtu siç angazhohen që xhepat t’i mbushin me para, do t’ia krijonin vetes një rrugë të shkurtër drejt lavdisë dhe lumturisë”.

Abdul Aziz Et-Tarifi, hulumtues shkencor arab, në fushën e jurisprudencës.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button