fbpx

Seancë e Komisionit kuvendor për financim dhe buxhet

Komisioni kuvendor për financim dhe buxhet sot do të mbajë seancë.

Në rend dite janë Raporti vjetor dhe Financiar për punën e Agjencisë për supervizionin e sigurimit për vitin 2016 si dhe Raporti vjetor i kësaj Agjencie për gjendjen dhe lëvizjet në tregun e sigurimeve në Republikën e Maqedonisë në vitin 2016. 

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button