fbpx

Trend për ngjyrosje të thonjëve, 2017 (Video)

Ngjyrosja e thonjëve është art në vete…

Cilat ngjyra nuk humbin kurrë së qeni trend për gjininë femërore?

Natyrisht, e kuqja dhe e zeza, mirëpo përzierjet e ngjyrave gjithashtu janë shndërruar në hit për çdo grua që dëshiron të jetë në trend të kohës dhe modës, shkruan Lajmi.net.

Në videon më poshtë do të mund të njiheni me artin e të ngjyrosurit thonjët, ato që janë më të kërkuarat për këtë vit.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button