fbpx

Banorët e Orizarës së Epërme pa ujë në temperatura + 40

Banorët të cilët jetojnë në Orizare të Epërme të Velesit, akoma kanë problem me ujin. Edhe përkundër asaj se rregullisht i bllokojnë rrugët, institucionet kompetente akoma nuk kanë gjetur zgjidhje të problemit, në të kundërtën me injorimin e problemeve shkaktojë pakënaqësi edhe më të madhe të banorët, njofton Portalb.mk.

Kryetari i Komunës së Velesit, Sllavço Çadiev,  është një ndër të ftuarit që të deklarohet për problemin dhe të ofrojë zgjidhje. I dyti që duhet të jep përgjigje për problemin është drejtori i Ndërmarrjes Publike “Derven”.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button